Book personlig fremvisning i vores showroom i Gilleleje. SMS el. ring på + 45 6015 7815

Året der gik 2022

Årets sidste dage bruger jeg naturligvis på, at reflektere over, hvad jeg og forretningen har opnået i år. Min log bog kigger jeg igennem og mine profiler på de sociale medier bliver gransket. Regnskaber og budgetter bliver gennemgået. I dette skriv kan du læse lidt om nogle af mine betragtninger og erindringer.

2022 startede ud med en rekordomsætning i Januar. Senere hen, har salget ikke, kunne måle sig med 2021, som jo også har været et fantastisk godt år, for møbelindustrien generelt. Dette har givet lidt luft og tid til læring og udvikling, både på snedkeriet og forretningsmæssigt.

Snedkeriet er blevet opgraderet med istandsættelse og nye lækre maskiner. Endelig har jeg haft tid til, at bygge og indrette smarte systemer, hvilket har givet mere ro og som sparer os for rigtig meget tid. Det er en stor fornøjelse.

Nyt showroom i Islev med 7 forskellige borde er blevet opbygget. Herudover har vi bygget 8 borde, ud fra mit eget ønske til nye ben, kanter og stil. Det har været en sund og spændende proces, for normalt er alle bordene bygget ud fra kundens ønske, på bestilling. Nogle af disse borde er nu på lager i Gilleleje og klar til salg andre skal udstilles i indre København.


På de sociale medier er jeg også blevet bedre til, at lave “behind the scenes” videoer. Hovedsagligt til story på Fb og IG. Jeg har fået oprettet en LinkedIn profil, hvor jeg pt. har fået 1200 forbindelser og har skabt en rigtig god reach og direkte salg.

Det helt nye, har været satsningen på B2B og samarbejde med arkitekter. Her har jeg bygget både konferenceborde, skriveborde, caféborde, rulleborde, loungeborde og spiseborde til virksomheder.

Et nyt samarbejde med SIBAST FURNITURE og billedhugger Helle Rask Crawford er kommet op og køre. Her har jeg præsteret at sælge både SIBAST stole og Helle’s fantastiske bronzeskulpturer. Hvilket jeg er glad for, da jeg føler en taknemmelighedsgæld til begge. At de står inde for mig og at de har godkendt mig til, at forhandle deres håndværk. Det er en stor anderkendelse. Hvilket også har løftet forretningen til et helt nyt niveau. Deres værker kan opleves i både Gilleleje og Islev showroom.

Venskabsdelen er den største bonus. Efter mange hyggelige gensyn og snakke i telefon har vi fået knyttet nogle tætte bånd. Jeg har lært meget af både Helle Rask Crawford og af Ditlev Sibast. Hvilket for mig, er noget af det bedste der er sket i år. Forretning handler for mig om venskab og relationer. At jeg lærer nye ting hele tiden og udvikler mig, sammen med andre. I 2022 har jeg i det hele taget, arbejdet sammen med nogle rigtig dygtige, inspirerende og dejlige mennesker. 

Så alt i alt synes jeg, at det er gået rigtig godt i år. At jeg stadig har kunne være i stand til, at blomstre, på trods af konjunkturen. At forretningen har klaret den og at driften har løbet rundt.

Så med dette i rygsækken, vil jeg se frem til, et nyt fantastisk år, med endnu mere fremgang, læring, udvikling og masser af lykke.

Rigtig godt nytår

 


Del dette opslag