Profil

SampleWood Interior Design, er skabt af René Theis i 2018. Siden barndom har René haft en stor interesse og passion, for indretning og design. Han har tidligere    arbejdet som møbelsnedker og siden hen som indretningskonsulent i restaurationsbranchen. Idag er virksomheden et resultat af denne store passion, af 20 års erhvervserfaring og af løbende inspirationsrejser til London, Paris og Rom.
I samarbejde med nogle af landets bedste håndværkere indenfor deres fag, kunstnere og designervirksomheder, skræddersyer han indretningsløsninger, af højeste kvalitet, helt udfra kundens ønske og behov. Her tilbydes unikke møbler og interiør, til både private boliger, salgs- og udlejnings ejendomme, cafeer, butikker, hoteller og kontorer.
I webshoppen sættes løbende kunst og unikke designs til salg. Herudover laves der fysiske pop up udstillinger, alt efter omstændighederne. 
Ellers kan man altid lave en personlig aftale med René, om evt. fremvisning af specifikke værker. Man er også altid velkommen til at ringe eller skrive for nærmere info